Toggle navigation
Home
Explore
All of CIC-Digital
Communities & Collections
Authors
Subjects
This Collection
Authors
Subjects
Contribute Material
More information
About the repository
¿What is CIC-Digital?
Repository policies
Information for authors
¿How to contribute material?
Register
Contact Us
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
en
español
English
português (Brasil)
Centros
CIDCA
Informes de Investigación
Informe Científico de Investigador
Browse by
Authors
Subjects
Search within this collection:
Recent Submissions
Informe científico de investigador: Aphalo, Paula (2017)
Aphalo, Paula
Informe científico de investigador: Giner, Sergio Adrián (2015-2016)
Giner, Sergio Adrián
Informe científico de investigador: Aphalo, Paula (2016)
Aphalo, Paula
Informe científico de investigador: De Antoni, Graciela Liliana (2015-2016)
De Antoni, Graciela Liliana
Informe científico de investigador: De Antoni, Graciela Liliana (2013-2015)
De Antoni, Graciela Liliana
Informe científico de investigador: Concellón, Analía (2011)
Concellón, Analía
Informe científico de investigador: Giner, Sergio Adrián (2013-2014)
Giner, Sergio Adrián
Informe científico de investigador: Aphalo, Paula (2015)
Aphalo, Paula
Informe científico de investigador: Aphalo, Paula (2011)
Aphalo, Paula
Informe científico de investigador: Aphalo, Paula (2014)
Aphalo, Paula
View more
Discover
Document type
Informe de investigador (14)
Author
Aphalo, Paula (6)
De Antoni, Graciela Liliana (3)
Giner, Sergio Adrián (3)
Concellón, Analía (2)
Development place
Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos (7)
Universidad Nacional de La Plata (7)
Subject
Ciencias Químicas (7)
Biología Celular, Microbiología (3)
Ciencias Biológicas (3)
Alimentos y Bebidas (2)
Ingeniería Química (1)
Ingeniería Química (1)
Otras Ingenierías y Tecnologías (1)
Issue date
2013 (3)
2016 (3)
2011 (2)
2014 (2)
2015 (2)
2012 (1)
2017 (1)
Keyword
Ciencias Químicas (7)
amaranto (3)
Biología Celular, Microbiología (3)
Ciencias Biológicas (3)
Alimentos y Bebidas (2)
brotes de amaranto (2)
gelificación péctica (2)
rosa mosqueta (2)
secado al vacío (2)
soja (2)
... View More